Neden Okulumuz?

ŞEHİT HAKKI ÇELİK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİNİ NEDEN TERCİH ETMELİSİNİZ?

25.06.2020 611

NEDEN OKULUMUZ?

1980 yılında eğitim hayatına başlayan okulumuz,Çankırı'nın Atkaracalar ilçesinde ve merkezi bir konumda bulunmaktadır.Okulumuz 260 öğrenci kapasitesine sahiptir.Okul bünyesinde Anadolu Lisesi ve Anadolu   Meslek Programı bulunmaktadır.Anadolu Meslek Programı bünyesinde Elektrik Elektronik Teknolojisi ve Bilişim Teknolojileri alanları bulunmaktadır.Okul bahçemiz yaklaşık yirmi bin metrekare alana sahip,çeşitli   ağaçlar ve yeşillikler içindedir.Bünyemizde pansiyon binamız,Elektrik-Elektronik bölümü için ayrı atölye binamız ve spor salonumuzda bulunmaktadır. Özellikle sosyal ve kültürel çalışmaları ön plana   çıkarmaya çalışan, proje üretmeyi ön plana çıkarmak isteyen, girişimci faaliyetleri destekleyen, öğrencilerinin her alanda gelişmesini amaçlayan bir vizyona sahiptir.

OKULUMUZ ALANLARI:

ANADOLU MESLEK PROGRAMINA AİT ALANLAR:

1- ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ

2- BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

ANADOLU LİSESİ:

ULAŞIM:

OKULUMUZ MERKEZİ BİR KONUMDADIR.

EĞİTİM ŞEKLİ:

OKULUMUZ NORMAL EĞİTİM YAPMAKTA OLUP GÜNLÜK 10 DERS SAATİ BULAN PROGRAMLARI VARDIR.

OKULUMUZ PROJE OKULU DEĞİLDİR.

ÖĞRENCİ TÜRÜ:

OKULUMUZ KARMA EĞİTİM YAPMAKTADIR.

PANSİYON DURUMU:

OKULUMUZDA ERKEK PANSİYONU BULUNMAKTADIR.OKULUMUZ BÜNYESİNDE BULUNAN AHMET CECELİ ERKEK ÖĞRENCİ YURDU 138 KİŞİLİK KAPASİTESYE SAHİPTİR.

İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM(İME):

AMP ÖĞRENCİLERİMİZ 12.SINIFA GELDİKLERİNDE İŞLETMELERDE VEYA KAMU KURUMLARINDA HAFTANIN 3 GÜNÜ İŞLETMEDE BECERİ EĞİTİMİ YAPARLAR.

PROJE-PROTOKOL:

BESLENME DOSTU

BEYAZ BAYRAK

12.SINIF ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM KOÇLUĞU

TUBİTAK

MEZUNLAR:

MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZİN LİSE EĞİTİM HAYATLARI BİTTİKTEN SONRA NE İŞ İLE MEŞGUL OLDUKLARI,OKUL OLARAK TAKİP EDİLMEKTEDİR.

OKUL VE ALAN TANITIMLARI:

OKULUMUZA AİT ALAN VE DAL TANITIMLARINI  ALANLAR SEKMESİNDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

İLETİŞİM:

TELEFON: